Gość blew Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Od pewnego czasu zauważyłem, że pierścień wokół penisa jest zaczerwieniony i dosyć wrażliwy na dotyk(boli podczas kontaktu z czymkolwiek-ale tylko pierścień). Pozatym spod niego wydziela się biała substancja o dosyć nieprzyjemnym zapachu. Nigdy nie byłem u lekarza i prawdopodobnie z moim nastawieniem się nie wybiore, więc bardzo proszę o rzetelną odpowiedź. Czy jest to grzybica i czy są jakieś maści, które mogłyby mi pomóc a w przeciwnym razie, co to wogóle jest i jak temu zaradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 To prawdopodobnie objawy grzybicy. Proszę samemu tego nie leczyć bez ewidentnego postawienia diagnozy przez lekarza. Trzeba w tej sprawie udać się najlepiej do dermatologa. On po badaniu wyjaśni co powoduje takie objawy i włączy odpowiednie leczenie miejscowe i być może ogólne (tabletki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi