Gość Mateusz Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Mam ważną sprawę. Zauważyłem u siebie stulejkę.Oczywiście powiem rodzicom teraz bo potem może być za późno (mam 13,5 lat).O to moje pytania na które z góry dziękuje: czy to boli? czy zawsze musi być zabieg (chodzi mi o mój wiek)? ile trzeba zapłacić? czy jest jakaś opcja żeby można to było załatwić za darmo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 czy to boli? - zabieg plastyki stulejki wykonuje się w znieczuleniu dlatego nie jest bolesny czy zawsze musi być zabieg (chodzi mi o mój wiek)? - w Twoim przypadku czasami można wyleczyc ten stan nieoperacyjnie, wszystko zależy od zaawansowania stulejki ile trzeba zapłacić? - zabiegi takie wykonuje się w ramach ubezpieczenia czyli są darmowe czy jest jakaś opcja żeby można to było załatwić za darmo? - tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi