Gość ufoludek Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Witam, przy wytrysku nie czuję przyjemności w lewej stronie, moje lewe jądro jest jakby nieczułe, nie odczuwam żadnych bólów, ale dyskomfort, że coś tam w lewej nogawce jest i przeszkadza/nie przeszkadza (nie zawsze). Uczucie dotyku jądra, niezależnie od tego, czy to ja czy partnerka dotyla, jest jakby tępe, nieobecne. Czuję je przez skórę ale nie przez jądro. mam porównanie z prawym, którego stymulacja dotykiem jest przyjemna, a w przypadku lewego szaro. Tak jest od około roku. Proszę o radę, co robić, oprócz tego, że mam iść do urologa (to wiem). pozdr. ts Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adam Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Mam to samo tylko z prawym jądrem, mogę prosić o jakąś radę co z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Trudno określić co się dzieje bez bezpośredniego badania. Być może to tylko jakiś defekt natury unerwienia jądra. Niestety w takim przypadku nie ma żadnych możliwości leczniczych. To taka przypadłość nie stanowiąca problemu klinicznego, lecz mogąca w pewnym stopniu być uciążliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi