Gość Anonim z Włocławka Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Witam! Mam 15 lat i od kilku dni boli mnie penis :( Mam pod skórą ( penisa ) takie małe grudki ( twarde, małych rozmiarów) Miałem je zawsze ale nigdy mnie nie bolały a teraz w tych miejscach odczuwam kłucie. Byłem z tym u lekarza i dał mi leki na zapalenie pęcherza... Niestety, dzisiaj skończyłem je brać a ból nadal jest... Co z tym zrobić? Co to może być... Jest może na to jakiś lek bez recepty? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 To zapewne zaczopowane, w stanie zapalnym gruczoły łojowe. Raczej wymaga to stosowania farmaceutyków stosowanych miejscowo dostępnych na receptę. Najlepiej w tej sprawie skontaktuj się z dermatologiem. On będzie miał najlepszą wiedzę w tej dziedzinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aq Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Zdjęcia chorób prącia dużo zdjęć http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi