Skocz do zawartości
eChirurgia.pl

Wydzielina o brzydkim zapachu i ból napletka przy stulejce

Gość Hubert

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, muszę się przyznać że mam 15 lat i nie biorę żadnych leków na nerki,serce lub innych tego typu rzeczy. Mam zaś ostatnio nie lada problem. Mam stulejkę której jeszcze nie usunąłem ponieważ krępuję sie powiedzieć o tym rodzicom, lecz to nie jest mój problem lecz może on się z nim wiązać.. Od ostatniego tygodniu, najpierw odczuwałem ból napletka (działało to tak że jak wkładałem penisa do majtek to bolała mnie tylko górna część napletka, i szczypała podczas oddawania moczu). Od paru dni również zauważyłem żółte plamy z przodu majtek (koloru moczu) i wydzielinę koloru przypominającego spermę gdy od ciągnąłem odrobinkę napletek. Również najprawdopodobniej ta wydzielina wydaje specyficzny zapach, ponieważ wyczuwam coś co pozwolę sobie powiedzieć śmierdzi. NIe wiem co to jest i krępuję się porozmawiać o tym z rodzicami. Czy to może być coś poważnego. A zaznaczam że dalej jestem prawiczkiem i również nie uprawiałem seksu oralnego ani analnego. (mam nadzieję że informacje się przydadzą i że dowiem się co to jest */)

To typowe następstwo stulejki czyli zakażenie wydzieliny z gruczołów żołędzia i napletka typu zapewne bakteryjnego i być może grzybiczego. Najlepiej o tym problemie poinformować rodziców i udać się na konsultację najlepiej do urologa. Operacja stulejki powinna rozwiązać ten problem definitywnie.