Gość Marcin Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Mam 15 lat. Masturbuje sie od 12 roku życia. Próbowalem z tym skończyć ale nie daje rady. Już dawniej (ale dopiero teraz stwierdzilem że chce sie dowiedzieć o co chodzi) mój penis( i jądra), zmienił barwe na taką brązową (zupełnie inną jak kolor ciała). Dodatkowo mam na nim bardzo dużo krost. Czy jest ktoś w stanie mi powiedzieć co sie stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mateusz Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Narządy płciowe zwiększają swoją pigmentację podczas dojrzewania, krosty to zapewne powiększone gr. łojowe, nie ma w nich nic niepokojącego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi