Gość Kasia Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Taki dziwny ból , mam co pewien czas z różną częstotliwością- czasami co dwa lata, a czasami co dwa miesiące - trwa ok 1-2 tygodnie. Wyniki krwi i moczu w normie Ostatnio robiłam USG brzucha - wszystko OK. Ginekolog OK. Ból jest miejscowy nie rozlany - gdzieś pomiędzy wyrostkiem robaczkowym a jajnikiem*nie mam problemów z wypróżnieniem*Bol jest taki sam zarówno przy ruchu jak i pozycji leżącej czy siedzącej-delikatnie promieniuje do tyłu na pośladek. Ostatnio dołączyła się przeczulica skóry na pośladku i udzie z przodu No-spa nie pomaga wcale - ale np. Ibuprom max- tak -na 3-4 godziny Ból jest dość mocny ale do wytrzymania(bez brania proszków)-ale męczący bo trwa bez przerwy kilka- kilkanaście dni Czy to może być np, przewlekłe zapalenie wyrostka.A jesli nie to co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Nie ma raczej takiego pojęcia jak przewlekłe zapalenie wyrostka robaczkowego. Takie stany nie występują. Jeśli występuje stan zapalny w przypadku wyrostka robaczkowego to wymaga leczenia operacyjnego i to w trybie pilnym. Trudno mi określić co się dzieje bez bezpośredniego badania. Radzę w tej sprawie udać się bezpośrednio na konsulatcję do chirurga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi