Gość Natalia Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Witam.mam problem z dzieckiem.tzn.od kilku dni pod brwią nad lewym okiem powstała chrostka (myślałam że to tzw.kurzajka) ale zaczynam sie martwić ponieważ zaraz obok tej *chrostki* pojawiło sie zasinienie i zaczerwienienie oraz niewielka opuchlizna wygląda jak siniak z guzem wielkości orzeszka. bardzo mnie to niepokoi. proszę o poradę. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Trudno mi określić bez bezpośredniego badania co to może być. Takie objawy i zmiana jaką Pani opisuje wymaga konsultacji bezpośredniej najlepiej na początku z pediatrą. On zadecyduje o dalszym sposobie postępowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Natalia Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 bardzo dziękuje za poradę. zaraz w poniedziałek wybiorę się do lekarza.jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi