Gość marcin 15lat Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Witam moje pytanie brzmi nastepujaco* kiedy moj penis jest w stanie spoczynku jego rozmiary sa w granicach 5,5cm(i jest bardzo mieki), natomiast w wzwodzie osiaga 14,5cm . Co mam zrobic z tym 5,5cm kiedy ide np. na basen to nic sie na majtkach nie odznacza i wygladam jak wykastrowany i mnie wysmiewaja moze jest to spowodowane moja waga 91kg i 179cm . I jeszcze to ze kiedy proboje umyc zaladzia to przy dotknieciu jest dziwne uczucie tak jakby bol czy to z czsem przejdzie? I czy moj penis sie powiekszy czy moze mam isc do lekarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 I jeszcze to ze kiedy proboje umyc zaladzia to przy dotknieciu jest dziwne uczucie tak jakby bol czy to z czsem przejdzie? - to być może tylko taka nadwrażliwość skóry żołędzia penisa, taki stan zazwyczaj z wiekiem ustępuje I czy moj penis sie powiekszy czy moze mam isc do lekarza? - u mężczyzn całkowita dojrzałość narządów płciowych występuje dopiero w wieku około 20-21 lat, więc na pewno penis powinien się jeszcze zwiększyć, trzeba tez wiedzieć, że u osób otyłych z reguły penisy są mniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi