Gość Viola Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 2 dni temu rozcięłam sobie palca nożem i krew leciała dobre 2 dni. Rana jest dośc głęboka Mam uczucie zdrętwiałego palca. Czy jest prawdopodobieństwo uszkodzenia nerwu? Jesli tak to jak zregenerowac palec? Czy zgłosic sie do lekarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Filip Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Witam. Jak twój palec jest w krytycznym stanie i potrzebuje nagłej interwencji, leje się krew,bardzo głęboka rana,nie dajesz sobie z tym rady to polecam pojechać do szpitala lub skonsultować się z lekarzem. *Czy jest prawdopodobieństwo uszkodzenia nerwu?* - radzę pojechać do szpitala. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mateusz Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Jeśli rana już się zagoiła, to w przypadku gdy nerwy są w obu brzegach dość blisko siebie(powierzchnia zrostu jest równa) powinny się odnaleźć i czucie powinno wrócić, jednak jest to proces długotrwały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Viola Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 tak krew już nie leci. goi sie ale wolno.Czucia nadal brak. Dostałam plastry które działają jak szwy i mają *związać* tą rane, mam nadzieje że pomogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szymon Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Przeciołem sobie dłoń nożykiem modelarskim. W szpitalu założyli mi plastry działające jak szwy. Przecięcie jest po stronie małego palca lecz niżej. Opuszek małego palca mam *zdrętwiały* to uczucie jest dziwne. Ile ono potrwa?? ps. Jeśli to coś zmienia mam 12 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi