Gość Daniel Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Mam pewien problem. Wydaje mi się ze mam za dużo skóry na penisie.Niby jest wszystko ok ale w zwodzie skora nie jest naprężona a wydaje mi się ze tak powinno być. Skórę podczas wzwodu można przesuwać tak około 1 cm w jedną i w drugą stronę nie wiem czy tak powinno być czy trzeba się udać z tym do lekarza. Czy to mi nie będzie przeszkadzało w stosunku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dawid Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 mógł by mi pan pomóc ?? mam zrosniety napletek z żołędziem czy to przeszkadza podczas sexu ?? Jeszcze jedno pytanko mam penisa krzywego wygina się jak banan :/ czy to tez przeszkadza podczas sexu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi