Gość Monika Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Pnie doktorze proszę polecićcoś na podrażniony pęcherz i odbudowę błony śluzowej pęcherza .po wzięciu potasu mam problemy.Kłuje mnie .Nie mam parć ale odczuwam kłucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Nie wiadomo czy dolegliwości te są na pewno związane z samym pęcherzem moczowym (trzeba by to potwierdzić badaniem ogólnym moczu). Takie dolegliwości mogą być także związane z patologią w zakresie narządu rodnego. Dobrze by było jeszcze w tej sprawie skonsultować się jeszcze z ginekologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monika Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Z pęcherzem po po wzięciu diclofloru 60 lub potasu mam pieczenie w cewce i parcie na pęcherz oraz kłucie tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi