Gość Danielek Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Witam, niedawno odkryłem pewną anomalię podskórną otóż niewielki guzek w okolicy brwi jest raczej *przytwierdzony* do skóry gdyż jak go dotknę i poruszę palcem to się przesuwa. Dodam też że podczas dotykania lekko boli. Mam 15 lat i boję się, że to może być coś poważnego. Czy jest wskazane abym poszedł do lekarza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 To być może np. formujący się kaszak. Jeśli zmiana nie wycofa się samoistnie w przeciągu 2 tygodni radzę bezpośrednio w tej sprawie skonsultować się z lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magda Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 mam to samo i też mam 15 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kasia Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Moje 9 miesięczne dziecko też ma coś podobnego *-( byłam u lekarza i prawdopodobnie jest to jęczmień. Smaruje go maścią już od 3 tygodni i nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi