Gość dejv Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 http://pl.wikipedia.org/wiki/Perliste_grudki_pr%C4%85cia i wszytsko na temat:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dawid Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 dużo facetów to ma i nie ma sie czym przejmować taka uroda panisa i tyle tak mówią lekarze to tak musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mati Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Około 14-48% facetów je ma , można je usunąć laserowo nic nie boli można mieć jedynie dyskomfort bo potem ma się małe strupki . Usuwa się je laserem CO2 o ile sie nie mylę , sam mam te chrostki i wyczytałem ze ma sie je jeśli nie byłeś obrzezany , za bardzo sie masturbujesz lub za mało higieny albo za mało masturbacji * sam nie całkiem to rozumiem ale to wszystko co wiem mam nadzeje ze to komuś pomoże *D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adamus Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Tak masz racje (MATI) są główną przyczyną jest tylko brak higieny i za bardzo się masturbujecie. Jeżeli chcecie żeby to znikło, po prostu przestańcie masturbować, a jak komu to aż tak ciężko zrobić, to chociaż ograniczajcie, i myjcie z rana i wieczorem mydłem tylko takim lepszym żeby nie dostać jakieś podrażnienie. Bo sam mam to od dawna i też nie miałem kontaktu seksualnego, i też za cię sto masturbowałem się, przestałem wcale to robić często myje dokładnie i jakby już znikać już mniej mam te ohydne perliste grudki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ADAMUS Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 i jeszcze zapomniałem jeśli to ma, lepiej zbadać krew dla wszelkiego bezpieczeństwa dla siebie i innych. I to nie można zignorować, bo to bez przyczyny tak po prostu się nie pojawia. Sam żałuje wo gule zacząłem w młodości masturbować, a potem doszłem do wniosku że to jest nie męskie i głupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mati Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Też mam takie krostki w koło żołędzia,pod napletkiem. Dodatkowo nad penisem kilka krostek - jakby pryszczy. Co mam robić? Wstydzę się urologa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Swer Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Myślę, że trzeba iść do doktora na stronie dużo zdjęć chorób prącia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wadim Opublikowano 6 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2021 Choroby napletka i penisa zdjęcia =>> mojachoroba.pl/lokalizacja/pracie-penis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi