Gość marcel99 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Witam, od jakiegoś czasu mam na penisie białe krosty (dokładnie wokół żołędzia) i częściowo na wiązadełku. nie mam pojęcia co to może być, bo seksu jeszcze nie uprawiałem, a bardzo dużą wagę przywiązuję do higieny. proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Najlepiej aby zmiany te objerzał lekarz urolog. Bez tego trudno powiedzieć o ich przyczynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcel99 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 urolog oglądał je ok. 1,5 roku temu i stwierdził, że to nic poważnego. Ponadto powiedział, że powinny zniknąć ok. 18 roku życia, mam już 18 lat i nic nie zapowiada tego, żeby miały zniknąć... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Radziłbym, aby oprócz urologa te zmiany obejrzał dermatolog. Są to zmiany skórne, a na chorobach skóry najlepiej zna się dermatolog. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość matys Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 a czy to kiedys wogule zniknie bo mam taka sama sytuacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość trupek Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Ja mam 2o lat i je mam :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wudzio Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 też mam takie plamki już prawie rok mam 26 lat byłem u urologa,ale państwowo powiedział mi że widzi takie coś pierwszy raz,ale nie wysłał mnie na żadne badanie krwi,moczu czy spermy.Totalny ignorant.Byłem też u dermatologa,też mówił mi że widzi coś takiego pierwszy raz,ale wnioskował że to może jest bielak,albo drożdżak,przepisała mi jakieś maści,lecz stosowanie ich nic nie dało.Poszedłem więc do drugie dermatologa,ta pani doktor,stwierdziła znowu że to może jest opryszczka dała mi maść i nic,poszedłem drugi raz to stwierdziła że to może być kurzajka ale jakaś odmiana inna,przepisała mi jakiś lek którego niema w aptekach.Byłem już tak zdesperowany że udałem się do ginekologa tez mia dał maść i tez nic!!!!!!!!!!!!!Mam zamiar iść do urologa ale prywatnie ,to moja ostatnia deska ratunku,może jak mu za płace to w końcu pomyśli i powie mi coś konkretnego,chyba że ktoś z was wie co to jest i jak to leczyć pomóżcie!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bety Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 to normlane to są grudki perliste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tadek Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 też to mam niestety tego gówna nie da sie wyleczyc zapomocą masci ..jedynie mozna to wyleczyc laserem lub krwioterapią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dziki91 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Tez mam malutkie chrosty na napletku choc sexu nie uprawialem.mam je juz jakies 3 lata. Co z tym zrobic? Do jakiego lekarza sie wybrac? Czy to zarazliwe przy stosunku? Prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Znajomy Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Tak to grudki perliste... Fakt tego gowna nie da sie tak poprostu wyleczyc.chyba ze takimi sposobami jak wyzej wymienionymi. Podobno solarium moze to zlagodzic(uv) nie zaszkodzi moczyc w wodzie rozrobianej w soli to zabija bakterie. Najwazniejsze ze to nie jest zarazliwe!!!:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AX Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 ja mam te plamki juz przez 4 lata i nie znikaja ale tagze nie robi mi sie ich wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafało JP Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Ja tez takie mam, Jedna kiedys wycisłem to poleciało takie białe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lookes Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Witam. Około 3 tygodni temu pojawiły sie na moim penisie drobniutkie krostki. Mają kolor biały, nie bolą, nie swędzą. Na początku myślałem, że to prosaki ale nie. Przez myśl przeszła mi kwestia zakażenia grzybicznego, sam już nie wiem. Wygląda to tak: http://img524.imageshack.us/i/foto3gy.jpg/ http://img534.imageshack.us/i/foto2r.jpg/ http://img215.imageshack.us/i/foto1ee.jpg/ Mam stałą partnerkę od kilku lat, więc nie biorę pod uwagę chorób przenoszonych drogą płciową. Co to może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Trudno mi określić bez badania. Jeśli to nie prosaki to być może jakieś znamiona lub włókniaki. Radzę w tej sprawie skonsultować się z dermatologiem. On po badaniu określi dokładnie czym są te zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maciej Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Otóż zaobserwowałem białe krostki pod żołędziem. Bardzo mnie to zaniepokoiło, proszę o możliwą pomoc. Link ze zdjęciem zamieszczam poniżej http://img39.imageshack.us/img39/1369/zdjcia0010p.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość penis Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 kiepskie zdjecie ale wyglada na grudki perliste. ja tez mialem. dermatolog powie ci ze to norma :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Witam . Od dluzszego czasu(mniej wiecej 3 lat) na krawedzi mojego zoledzia znajduja sie biale krostki. Wyczytalem wczesniej ze to jest zwiazane z dojrzewaniem. Mam 23 lata, dbam o higiene osobista. Ponizej zamieszczam zdjecie. Prosze o wyrazenie opini, co powinienem z tym zrobic ? [URL=http://img517.imageshack.us/i/hehcx.jpg/][IMG]http://img517.imageshack.us/img517/7874/hehcx.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SuperKtoś Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Jak wspomnialem w tytule, pod żołędzią pewnisa mam malutkie drobne kropki. Wygladem przypominaja malutkie kaszaki. Co do rozmiaru, to naprawde malutkie tylko obok siebie i sa dookoła.. Mieszczą się pod skórą. Nie bolą itp. Zwracam sie z pytaniem, jaka może być tego przyczyna i czym są.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adrian Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 powiem tak w p[azdzierniku koncze 18lat i krostki zniknely zawsze chcialem zobaczyc jakie to uczucie jak pies lize ci chuja a ze on nie chcial to wysmarowalem go nutella i zaczol lizac wczesniej mialem krostki pozniej zniknely trwalo to ok tygodnia poniewaz zprzez sline psa zaczela schodzic skora ale teraz jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotrek Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Witam, mam podobny problem. U mnie grudki wyglądają tak jak u Łukasza http://img517.imageshack.us/img517/7874/hehcx.jpg co to może być? grzybica? wirus HPV? czy to zaraźliwe? Mam 17 lat i już kilka lat się z tym męczę. Nie boli, nie swędzi, tylko można wygnieść z tych *pryszczy* gęstą białą wydzielinę, nawet nie ciekłą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pacyna Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Są to perliste grudki prącia, leczone chirurgicznie lub laserem Co2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotrek Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Perliste grudki prącia nie są procesem chorobowym, zatem nie wymagają leczenia. Jeśli stanowią dla pacjenta defekt kosmetyczny, można je usunąć chirurgicznie Tak pisze Wikipedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek Opublikowano 31 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Witam mam problem tego typu. Koło penisa a dokładnie tutaj gdzie rosną włosy łonowe mam małe krostki coś jak małe wrzody ale boję się posmarować maścią ichtiolową czasami bolą i boję się wycisnąć co mam zrobić ? Dodam, iż o higienę dbam i nie mam jak pójść do lekarza. Proszę o jakąś radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dejv Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 A mi na te krostki na obrzerzach załądzia dermatolog powiedzial ze to nie choroba lecz uroda , ja mu mowie ze nigdy tego nie mialem a on mi odpowiedziale ze zawsze to mialem wiec zyje spokojnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi