Gość aguska Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 10 grudnia zabieg operacyjny.mam 22 lata od tygodnia uczeszczam na cwiczenia ktore maja za zadanie dac luzu tym miesniom bo lezalam zbyt dlugo przytwierdzona do lozka w szpitalu p0 za tym sam zabieg sprawil ze miesnie byly za bardzo spiete i ciazyly na kregoslupie(a mam lewoboczne skrzywienie) 1.podczas ćw. ktore mam na zajeciach rehabilitacyjnych na ktore uczeszczam zauwazylam ze strzyka mi bele gdzie w tym kroczu ale to chyba rzecz normalna i popuscilo mi dosc troche te miesnie i nie mam juz takiego ciążenia na kregoslupie. mialam wypadanie odbytnicy.czy to nie szkodzi mej operacji? 2.czy maja prawo moje miesnie krocza przychodzic na swoje miejsce by kregoslup zostal odciazony i nie musze sie martwic o obsuniecie jelita na dol?musialam miec wykonywany ten zabieg bo zsunelo sie mocno i naciskalo. 3. czy moge bezpiecznie cwiczyc bez obaw? 4. czy to jest na tyle dobry zabieg ze nie musze sie martwic o nic? 5.(szwy rozpuszczalne) czy one mi tam pękają i slabnie zabieg?podczas zajeć na cialo(miednica, plecy , brzuch, szyja itp) 6. czy moge byc spokojna?pytam bo tak jak mowie zauwazam znaczne popuszczenie miesni ktore wczesniej ciazyly bardzo mojemu kregoslupowi a teraz odczuwam ulge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi