Gość Michał Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Witam Na krańcach czoła mam dwa *rogi* od kilku lat. Nie jestem sobie w stanie przypomnieć czy guzy same mi *wyrosły** czy są wynikiem jakiś uderzeń głowy. Czasami zdarza się, że guz znajdujący się w prawej części mojego czoła zmienia kolor na czerwony i robi się zdecydowanie większy niż ten po drugiej stronie. Szczerze mówiąc ten fakt mnie trochę niepokoi. Proszę o poradę specjalisty. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Bez bezpośredniego badania trudno mi określić czym są te guzy. Być może taka jest budowa Pana czaszki. Trzeba by w tej sprawie skonsultować się z chirurgiem i ocenić czy guzy są natury kostnej czy z tkanek miękkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi