Gość robert Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Witam, przedstawię swój problem. Kilka miesięcy temu miałem zabieg (plastykę) wędzidełka. Teraz wszystko jest już dobrze napletek schodzi do końca, jednak.. po zabiegu od dołu żołędzi, mniej więcej w połowie mam taki dziwny *woreczek*, który jakby odchodzi od wędzidełka na wysokości żołędzi. nie wiem już czemu to tam wogóle jest, lekarz mówił chyba, że powinno odpaść. średnica tego to jakieś 2mm, nie przeszkadza mi zbytnio, ale z drugiej strony tego nie powinno już być. Czy powinienem pójść na wizytę kontrolną żeby to *uciąć*? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Trudno mi określić co to może być bez bezpośredniego badania. Radziłbym w tej sprawie udać się na kontrolną wizytę do urologa, bo być może będzie wymagało to jakiegoś zabiegu korygującego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zobacz choroby penisa, napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi