Gość WISIA Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Miałam wycięty pęcherzyk żółciowy (wraz z małym kamieniołomem:-) ). Razem z pobytem w szpitalu dostałam pierwsze L4 na 18 dni - z czego 4 dni pobytu w szpitalu. Wizyta kontrolna wykazała, że wszystko goi się prawidłowo. Teraz w ósmym dniu po operacji czuje się dobrze, ból coraz mniej mi dokucza. Za 5 dni idę na zdjęcie szwów - 12 dzień po operacji. Chciałabym wiedzieć ile jeszcze zwolnienia dostanę? Trochę boję się za wcześnie wrócić do pracy - pracuję w szkole jako nauczyciel, a w niej szleją zdrowe i nadruchliwe dzieciaki :-) Nierzadko zdarza się, że dzieci wymagają zatrzymania ich biegu lub *dobijają* do nas - nauczycieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Z reguły po takim zabiegu zwolnienie z pracy daje się na okres 3-4 tygodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WISIA Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Dziękuję bardzo za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi