Gość Artek Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Witam. Mam 13 lat i mam problem z penisem,jeśli jest w stanie spoczynku schodzi prawie do połowy a we wzwodzie tylko do żołędzia.Jest ta skóra jakby przylepiona do żołędzia i mam też na żołędziu jakieś małe kropki nie wiem co to jest może jakieś uczulenie.Boje się powiedzieć rodzicą o tym problemie Prosze pomóżcie lub doradżcie mi jakoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 To raczej może wskazywać na wąski pierścień napletka. Raczej należy o tym fakcie powiedzieć rodzicom i udać się z tym problemem na konsultację do chirurga dziecięcego lub urologa. Takie drobne zmiany grudkowe na penisie o białym zabarwieniu to zapewne niegroźne i nie wymagające leczenia zaczopowane gruczoły łojowe czyli prosaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artek Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Dziękuje za odpowiedż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zobacz choroby penisa, napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi