Gość Adrian Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Witam, mam kilka pytań: - Czy zabieg wydłużenia wędzidełka jest refundowany w całości przez NFZ? - Czy aby zapisać się na wizytę do lekarza urologa jest potrzebne skierowanie od lekarza pierwszego kontaktu? - Ile trwa zabieg wydłużenia wędzidełka i ile trwa pobyt w szpitalu po wykonanej operacji? Serdecznie pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 - Czy zabieg wydłużenia wędzidełka jest refundowany w całości przez NFZ? ----- tak - Czy aby zapisać się na wizytę do lekarza urologa jest potrzebne skierowanie od lekarza pierwszego kontaktu? ------ tak - Ile trwa zabieg wydłużenia wędzidełka i ile trwa pobyt w szpitalu po wykonanej operacji? ----- około 0,5-1 godziny, pobyt w szpitalu 1-2 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Witam chciałbym zapytać czy zabieg jest nadal refundowany ? Byłem u lekarza i pytałem powiedział że nie ale bardzo możliwe że mnie po prostu ściemniał żeby zarobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawid Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Witam , chciałbym poprosić o kontakty namiary gdzie mogę wykonać zabieg wydłużenia wędzidełka w ramach NFZ - interesowałyby mnie najlepiej okolice Śląska lub Krakowa. Kontaktowałem się z różnymi klinikami , szpitalami , poradniami i nigdzie nie mogę namierzyć gdzie wykonują tego typu zabiegi. Proszę o polecenie najlepiej sprawdzonych i godnych polecenia. Za każdy kontakt będę bardzo wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi