Gość ckm Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Czy przebywanie codziennie w pomieszczeniu gdzie sa wykonywane zabiegi magnetronikiem przez okolo 5 godzin non stop moze byc szkodliwe dla zdrowia. W tej chwili mam praktyki szpitalu i siedze w takim pomieszczeniu magnetronik chodzi non stop a ja odczowam zawroty glowy i jest mi niedobrze. Fizjoterapeutki wychodza a mi kaza siedziec tam non stop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Raczej to urządzenie nie powinno wywoływać takich dolegliwości. Proszę spróbować ograniczyć długość przebywania w takim pomieszczeniu. Jeśli dolegliwości ustąpią to być może są związane z działaniem właśnie tego urządzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maciej Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Oczywiście, że może to powodować takie dolegliwości. aparat do magnetroniku wytwarza pole które działa na dany obszar. w potocznym języku terapeutów mówimy że sieje pole. dlatego po włączeniu aparatu należy oddalać się do bezpiecznej strefy wyznaczonej w każdym zakładzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kasia Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Zgadzam się, przy pracy na tym stanowisku zawsze odczuwam takie dolegliwości łącznie z przyspieszoną akcją serca */ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi