Gość Patryk Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Mam pytanie czy ktoś mi pomoże bo mam jedno jądro wwiększe od drugiego i nie wiem czy to jest naturalne czy to jest jakas choroba. Czy to nic złego , czy to są skutki bezpłodności.A i wokół prącia mam pare crostek czy to cos złego. Z góry dziękuje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Asymetria jąder jeśli jest niewielkiego stopnia nie budzi niepokoju i jest typowa. Tylko duża różnica w wielkości jąder może wymagać konsultacji urologicznej. Drobne zmiany typu prosaków (białawych krost) na skórze prącia są tylko defektem kosmetycznym i nie wymagają leczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi