Gość Marta Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Od kilku dni mam bolacy guz na szyi, po prawej stronie, pod zuchwa. Szyja boli mnie przy kazdym ruchu glowa, jestem tez troszke przeziebiona. Kilka tygodni temu mialam bialy nalot na jezyku i male czerwone krostki, lekarz internista powiedzial, ze to na skutek kwasow zoladkowych, ze to moze byc wina stresu i nic nie zapisal. Krostki nie zniknely calkowicie i teraz jeszcze ta szyja. Przebywam teraz za granica i wizyta u lekarza jest dosc utrudniona. Prosze o pomoc. Czy powinnam sie czegos obawiac? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 To zapewne powiększony węzeł chłonny z powodu jakiegoś stanu zapalnego w zakresie głowy i/lub szyi. Najlepiej w tej sprawie byłoby udać się na kontrolne badanie do lekarza. On po badaniu zadecyduje czy aby nie należy włączyć odpowiedniej antybiotykoterapii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Justin Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Sam sie martwie co to moze byc bo wczoraj jeszcze tego nie miałem a dziesiaj juz mam budze sie i takie WTF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi