Gość Marek Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Witam.... Mam pytanie odnośnie wyników badań RTG Kręgosłupa L-S Badania te potrzebne mi sa do skoków spadochronowych wiec chciał bym żeby były pozytywne :) W opisie pisze Niewielkiego stopnia skolioza lewostronna odcinka lędźwiowego kręgosłupa. Zwężenie przestrzeni międzykręgowej L1-L2,L5-S1 Poza tym struktura kostna kręgów w granicach normy. Proszę napisać mi czy tego typu opis świadczy o tym czy jest wszytko w porządku Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Niestety mogą być problemy z dopuszczeniem do skoków spadochronowych, gdyż występuje skrzywienie boczne kręgosłupa i problemy z krążkami międzykręgowymi (cechy dyskopatii). Oczywiście musi zadecydować o zdolności do skoków lekarz kwalifikujący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 kurde problemy to czyli wynik negatywny ?? bo myślałem ze każdy coś tam ma :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi