Gość Karol Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Witam, chciałbym się dowiedzieć po mniej więcej jakim czasie od rozpoznania choroby przez lekarza ma się zabieg operacyjny ? Czy trwa to pół roku ? Bo po naszej służbie zdrowia można się wszystkiego spodziewać. Przyznam, ze chorobę rozpoznałem jakiś rok temu, zaawansowana też nie jest bo "wychodzi" mi raz na jakieś 2 tygodnie, a po 3 dniach znika. Ale pewnien nie jestem czy to przepuklina, gdy choroba "wychodzi" to wydaje mi się że kurczy mi sie lewe jądro i czuje lekki dyskomfort nad członkiem (to chyba miednica), gdy usiądę wszystko mija, po wstaniu spowrotem mi się to robi. Z góry dziękuje za odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dorota Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Czas jaki upływa między rozpoznaniem a operacją zależy od tego, jak poważne jest rozpoznanie. Jeśli nie wymagana jest interwencja natychmiastowa, to czas zależy od szpitala i oczywiście od pacjenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi