Gość Jolka... Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Jakis czas temu wyczułam nieduza kulke pod skura nad pępkiem,skóra była zaczerwieniona w tym miejscu i przy poruszaniu odczuwałam ból. Z czasem schodziła coraz nizej i pojawiła sie kulka w pepku ok.0,5 cm srednicy. Kilka dni pozniej zaczeła mi wyciekac z niej ropna wydzielina z krwią w tej chwili znow schodzi pod skóre po nizej pepka ale kólka jeszcze jest w pępku do tego mam zaparcia i jak tylko cos zjem brzuch staje sie wzdety. Czy to jest przepuklina i czy te objawy moga miec cos wspolnego z przepuklina??Konieczna bedzie operacja?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Być może to jakaś przetrwała torbiel moczownika, często ujawniająca się przez zakażenie i w okolicy pępka. Trzeba z tym problemem udać się na konsulatcję bezpośrednio do chirurga. Taka torbiel wymaga leczenia operacyjnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi