Gość Marcin 19 lat Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Już jakieś pół roku mam lewe jądro wyrażnie większe niż prawe(troche małe jak na mój wiek)nie wiem co ztym robic bolec mnie nie bolą to coś poważnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Trzeba w tej sprawie skonsultować się z urologiem. Bez badania trudno mi określić czy asymetria jest jeszcze w zakresie normy czy już to jest patologia. Może w większym jądrze występuje wodniak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin 19 lat Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 A co to ten wodniak to coś poważnego czym to grozi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi