Gość Karolina Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Na lewej łydce (środek piszczeli) pojawił mi się siniak, który nie był skutkiem żadnego uderzenia. siniak przekształcił się w różowy - czasem czerwony, tkliwy i bolący guz o wymiarach ok. 3 na 3 cm. RENTGEN NIE WYKAZAŁ ŻADNEJ ZMIANY W KOŚCI. guz mniejszy i trochę niżej na kości piszczelowej zaczął tworzyć się na prawej łydce. też jest to siniak, tkliwy i bolący. co to może być? czy to może być rak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Trudno mi określić bez bezpośredniego badania. Najlepiej w tej sprawie udać się na konsultację do chirurga. Być może trzeba będzie wykonać biopsję takiego guza. Do wykluczenia sarkoidoza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Agnieszka Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Droga pani Karolino! Czy uzyskala pani juz od kogos sensowna odpowiedz na pani pytanie? Jestem tym zywotnie zainteresowana gdyz paru tygodni mam identyczne objawy jak pani i nikt nie jest mi w stanie pomoc i powiedziec co mi jest i jak to leczyc. Prosze jesli to mozliwe o jak najszybsza odpowiedz .Z gory bardzo dziekuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi