Gość Damian Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Witam, mam bardzo wstydliwy problem, dużo o tym czytałem i wiem, że to ginekomastia. Doczytałem, że operacja jest refundowana przez NFZ. I należy zgłosić się do chirurga ogólnego na rozmowę w sprawie tej kwestii. Lecz nie wiem, bo nigdzie nie mogłem znaleźć czy mając 18 lat, tak jak ja teraz mogę poddać się tej operacji. Borykam się z tym od około 5 lat i jest mi na prawdę źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Tak. Jeśli ma Pan już 18 lat swobodnie na własną odpowiedzialność może Pan poddać się tej operacji po konsultacji oczywiście z chirurgiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 A jeśli ma się 17 lat, wystarczy zgoda rodziców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi