Gość Katarzyna Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Witam! od kilku miesięcy męczy mnie mocne swędzenie odbytu... często gdy mnie swędzi muszę się iśc oddac stolec... a ostatnio pojawilo mi się krwawienie z odbytu... nie wiem co to jest... a nie chce iśc z tym do lekarza ogólnego bo to dosc wstydliwe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Najlepiej w tej sprawie skonsultować się z chirurgiem ogólnym. Takie objawy, jakie Pani opisuje sugerują występowanie żylaków odbytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi