Gość Ana*( Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Witam Mam pytanie jak wygląda biopsja wlokniaka,ktory jest umiejscowiony w kości,czy są jakies przeciwskazania do tego,aby zrobic zabieg.I ile sie czeka na wynik histopatologiczny? Napiszę ze mam duze dolegliwości bolowe ze strony guza,czy to napewno jest wlokniak czy cos innego np.nerwowlokniak,boje sie,aby nie wyszlo na badaniu ze ta zmiana jest zlosliwa,czy moze cos sie takiego stac,aby byl zlośliwy,w obecnej chwili jest narazie lagodny. I kto robi biopsję kości,czy moze byc przeprowadzona przez ortopede? Dziekuje za kazda informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ana*) Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Czy moglabym cos sie dowiedziec na ten temat z gory? Bardzo mi zalezy na tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi