Gość Jarek, Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Mam 13 lat ( 1 gimnazjum ) . Jak byłem mały to miałem wędrujące jądro miałem 2 operacje i już jądra są na swoim miejscu . Ale mi chyba penis nie rośnie, jak leży to ma 4 cm :( , a jak stoi to 7 :( , i się obawiam , że mam jakąś chorobę , skórkę mogę normalnie ściągać , trochę spermy mam po masturbacji , ale czego mam takiego małego ? co mam robić :( , małe włoski mam na jądrach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Rzeczywiście Twój penis jest bardzo mały. Trzeba o tym problemie poinformować rodziców i najlepiej udać się na konsultację do endokrynologa. Tak mały penis może być skutkiem małej ilości hormonów płciowych we krwi z uwagi na złą ich produkcję przez jądra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi