Gość Michał Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Chciałbym zapytać czy krwiak w jądrze może się utworzyć od wielokrotnego ściskania jądra na granicy bólu w brzuchu? Od dotykania, sprawdzania i ściskania często aż zaboli ale chwilkę może spowodować powstanie krwiaka ? Czy tylko mocne pojedyncze uderzenie może go wytworzyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Chciałbym zapytać czy krwiak w jądrze może się utworzyć od wielokrotnego ściskania jądra na granicy bólu w brzuchu? - tak Od dotykania, sprawdzania i ściskania często aż zaboli ale chwilkę może spowodować powstanie krwiaka ? - tak Czy tylko mocne pojedyncze uderzenie może go wytworzyć? - nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Jeszcze jedno pytanie a skąd wiedziałbym że powstał krwiak?? Jakie są objawy krwiaka w środku jądra ?? Bo pobolewa mnie powrózek nasienny i mam uczucie zmęczonej nogi, ale jądro przy ucisku nie boli i nie wiem czy możliwe że zrobiłem sobie krwiaka z zewnątrz żadnych siniaków nie widać ani wynaczynionej krwi. Myślałem, że tylko mocne uderzenie lub zmiażdzenie może wywołać powstanie krwiaka. POdczas ściskania tego jądra nie poczułem ani razu bólu dłużej niż chwilkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi