Gość Mieczysław Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Czy można mieć jakieś szkody słuchu po noszeniu słuchawek przeciwhałasowych bez występującego zagrożenia w otoczeniu? Boli mnie w uchu a tak dokładnie (patrz strona: http://img255.imageshack.us/img255/174/uchobn267008.jpg na tym zdjęciu narysowałem na czarno które to miejsce) Otóż ruszam nim a tu czuję ból.Może to być zapalenie przez noszenie słuchawek przeciwhałasowych? 3 miechy temu byłem u laryngologa i przepłukał mi ucho i kazał mi nie używać patyczków i dotąd ich nie używam,a na pewno mnie nie zawiało.Jaka może być przyczyna i co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Być może ból związany jest tylko z uciskiem związanym z noszeniem słuchawek przeciwhałasowych na uszach (w miejscu właśnie wystającego skrawka ucha). To zapewne nie jest żadne zapalenie. Może wystarczy tylko użyć odpowiednio dopasowanych słuchawek nie uciskających w tym miejscu ucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mieczysław Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Rzeczywiście ma pan rację.Źle nosiłem je(w innej pozycji były niż powinny być) Zrobiłem przerwę od nich i już mnie nie boli. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi