Gość Mateusz Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Witam serdecznie! Jestem chłopcem, mam 13 lat. Jakieś 3 lata temu byłem u lekarza tego typu spraw, i skóra schodziła z trudem. Potem przypisał maść, i było okej, aż w końcu po prostu zaprzestałem smarowania. Od paru miesięcy teraz się dręczę, co tu robić i bardzo się tego boję. Skóra nie chce w ogóle zejść. Czy można poradzić sobie samego, aczkolwiek próbować jakoś? Bardzo proszę, gdyż z tego co wiem, nie chciałbym mieć tak *bolesnej* operacji (?) i obrzyzania. */ Proszę o jak najszybszą odpowiedź, gdyż jest to dla mnie piekielnie ważne. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość olo Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 bez wizyty u lekarza z rodzicem raczej sie nie obejdzie. MOzesz popróbowac posciagac napletek podczas kapieli w ciepłej wodzie z mydłowinami ale nie wiem czy cos to da.Nie taki zabieg straszny jak go malują. Troche bólu ale po godzinie bedzie po wszystkim i szybko zapomnisz o problemie. Lepiej go zrobic zeraz niz np. w wieku 20 paru lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Eh. A co oni tam takiego będą mi w ogóle *usuwać* i to czy to coś mi *odrośnie*? I czy będzie jakieś znieczulenie... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ziomek Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Mam ten sam problem, mam jednak 12 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marek Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 poszeza ci napletek albo calkiem usuna. tez to mialem i teraz jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zobacz choroby penisa, napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi