Gość Karol Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Mam tak że jak mam penisa w wzwodzie to napletek schodzi ale nie łatwo i nie całkiem za krawędz żołędzia a więzadło tak sie napina że robi sie jasne czy to stulejka czy krótkie wiezadło co mam zrobic a mam 23 lata nie zwracałem na to uwagi wcześniej ale jakoś trafiłem na to forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 witam. mam ten sam problem. nie wiem niestety co to jest. w najblizszym czasie wybieram sie do urologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Doris Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Mój syn , który ma 11 lat ma coś podobnego . Jego napletka jest leciuteńko napięta, schodzi poniżej główki , Ale jedynie w jedym miejscu . Mówił mi że jak obciągał sobie go do mycia to mu wtedy to się zrobiło . Myślę nad tym samym czy zrobić coś z tym , ale raczej poczekam jeszcze troszkę . w twoim wieku radziłabym iść do ginekologa ( lekarza ) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi