Gość marcin Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Moje ggtp wynosi 22 norma do 55 czy to znaczy ze z moja watroba jest wszystko wpozadku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 To oznacza brak cech uszkodzenia komórek wątrobowych i dróg żółciowych (wynik w normie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Binka Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Bardzo proszę o interpretację moich wyników prób wątrobowych,które zrobiłam kontrolnie ze względu na przyjmowanie tabletek antykoncepcyjnych bilirubina całkowita 5,4 ALAT 16, norma 5.0-20.0 ASAT 18,norma 10-35 GGTP 46,norma 9-35 O czym może świadczyć podwyższone GGTP?Nadmieniam,że nie piję alkoholu wogóle.Mam 38 lat i staram się zdrowo odżywiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi