Gość Tomek Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Witam serdecznie, mam 17 lat i wydaje mi się że mam stulejkę częściową, bez wzwodu ściągam napletek swobodnie jednak przy wzwodzie jest dużo ciężej i schodzi do polowy, trochę uciska jak próbuje ściągać dalej, dużo lepiej jest gdy próbuję w cieplej wodzie.. I tu nasuwają mi się takie pytania: czy seks bądź to oralny bądź klasyczny ze stulejka częściową jest możliwy? I drugie pytanie to czy *trening* w ciepłej wodzie o czym wiele razy słyszałem może pomóc w moim wieku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość olo Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 1.jest możliwy ale mozesz czuc ból a w najlepszym razie dyskomfort . 2.nie sądze ale próbować zawsze można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zobacz choroby penisa, napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi