Gość niedoswiadczony Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Czesc wszystkim , tak jak w temacie czy napletek powinien rozchodzic sie po calym penisie, bo u mnie troche inaczej , bez problemu moge go zdjac za zoladz ale on nie zostaje na calej powierzchni penisa tylko zawija sie z 2mm od tego rowka pod zoledziem. Czy to jest normalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bronx Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 jak ściągnięty nie boli w czasie wzwodu, to jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bartek Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Witam ja mam właśnie taki problem, że podczas wzwodu po naciągnieciu napletka za żołądź boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi