Gość Michal Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Od mniej wiecej miesiaca mam jakas narosl pod skora cos w rodzaju bąbla, z ktorego po nacisnieciu wyplywa gesta biala ciecz. Ten bąbel jest na podbrzuszu. Czy to cos groznego i gdzie mam sie udac, zeby sie przebadac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stappler Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Najlepiej niech Pani uda się do lekarza pierwszego kontaktu. Myślę, że on po obejrzeniu zmiany na pewno zadecyduje, co z tym problemem zrobić. Guzek taki z wydzieliną typu ropowiczego (?) może być leczony przez lekarza pierwszego kontaktu zachowawczo. Chyba, że będzie miał wątpliwości, co do rodzaju guzka (np. może to być kaszak) to wtedy skieruje Panią do chirurga celem ewentualnego leczenia zabiegowego. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AGNIESZKA ANDRYANCZYK Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Czy operacja jesyt groźna jeżeli się ma opuchnintą lewa nogę co mam z tym zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Zobacz choroby człowieka zdjęcia http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi