Gość Aleksandra Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Witam serdecznie,mam 23 lata i niecaly miesiac temu wyczulam dwa guzki w prawej piersi.Jeden jest bardziej widoczny kiedy poloze sie na boku bo znajduje sie kolo rzebra a drugi jest po drugiej strnie prawie pod piesia:(.Bylam u ginekologa,stwierdzil ze nie sa to jakies zlosliwe guzki i nie mam czego sie obawiac,powiedzial ze moge je wyciac ale nie musze jesli mi nie przeszkadzaj i nie beda rosly.Nie wiem co robic bo te guzki mnie bola kiedy dotykam,sa twarde i przesowaja sie.Prosze o rade co powinnam zrobic?Mam je usonac czy zostawic?.Bardzo prosze o dopowidz,dziekuje i pozdrawiam Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mateusz Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 To zależy od Pani, jeśli ból będzie powodował długi dyskomfort lepszym wydaje się ich usunięcie. Być może wystarczy mały zabieg odessania płynu (jeśli zmiany są torbielami). Po szczegółowe informacje proszę po podjęciu decyzji o zabiegu zgłosić się do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi