Gość Karolinaa.. Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Mam 14 lat mi prawie codziennie boli mnie strasznie głowa , i nie wiem co mi jest .. wcześniej mnie tak nie bolała wcześniej to wogólnie mnie nie bolała głowa a teraz nie wiem co się stało już tak jest od 2 tygodni . Przez jakiś czas głowa bolała mnie z przodu na czole ale teraz mnie zaczeła boleć z tyłu głowy i 5 dni temu bolała mnie głowa mi miałam ciśnienie 140 na 80 a takie ciśnienie jest za wysokie jak na mój wiek . Co mi może być ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adrian Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 prosze udać sie do lekarza pediatry, moim zdaniem to może być prblem z nadciśnieniem dlatego głowa tak pobolewa,prosze mierzyć sporadycznie ciśnienie i zapisując je na kartce.prosze także o odstawienie kawy z automatu*) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi