Gość ala Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Witam dostałam lek gynazol na grzybice pochwy ponieważ mam nieregularne miesiączki nie mogłam sie spodziewac że na dniach dostane okres , myślac że jeszcze nie dostane zaaplkowałm sobie gynazol po 2 dniach od zaplikowania dostałam okres .Moje pytanie czy ten okres mógł wypłukac ten lek i jest już nie skuteczny przez ten okres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Joanna Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Niestety tak najpewniej się stało, także najlepiej byłoby abyś poszła do ginekologa ponownie i dostała kolejne leki. Niedoleczone infekcje bywają później przyczyną częstych nawrotów. Aby uzupełniać pozytywne bakterie w pochwie polecam też stosować LaciBios femina. W trakcie miesiączki również pomaga w normalizacji pH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ania Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 A mnie ginekolog powiedział, że miesiączka nie wpływa na skuteczność leku, pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wanda Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 ale wpływa na długoś obecności tam. Bo krew menstruacyjna zmywa nie jako ten lek..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi