Gość Piotrek Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Witam, mam na imie Piotrek (lat19) i mam problem z moim prawym jądrem. Jest przekrecone *do góry nogami* tak mi sie zdaje. Czesto sie chowa co mnie bardzo niepokoji . Wydaje mi sie, ze tez czesto sie kurczy mi *moszna*?Mam takie objawy od około 3-4 tygodni. Z czym to wszystko jest powiazane, cos powaznego ? Czy to tylko przez jakis czas? Mieszkam w Anglii i nie ciągnie mnie do lekarza. Dla tego chciałbym dowiedzieć się mniej więcej co mi może dolegać. Mama coś wspominała, gdy byłem mały mały to miałem jakis problem z jądrem, chyba tez sie chowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotr PL Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 mam ziomek podobnie tez nawet na imie Piotr i lat 19. tez mama mówiła ze jak byłem mały to jądro miałem wędrujące. masz moze jakies gadu czy cos?? jakis kontakt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pi Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 :oo gadu mam, ale malo kiedy jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi