Gość Patrycja Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Witam. Moja córka ma 15 lat. Od małego ma przepuklinę pępkową. Nie jest ona na szczęście tak duża jak u innych. Ma dosłownie troszeczkę wypukły pępek, powiedziałabym, że prawie idealny. Bardzo chce mieć kolczyk w pępku, jednak nie wiem czy w jej sytuacji da się przeprowadzić taki zabieg. Chciałabym zapytać fachowce o radę, zanim zdecyduję się i mogę zrobić swojej córce krzywdę. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ola Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Nie wiem.. Ale raczej można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pami Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 ja sama mam przepukline pępkową od małego i miałam kilka razy kolczyk w pępku ale za każdym razem mi skura schodzila i pępek sie zrywał a dbałam o to zeby sie zagoiło ale to nic nie dało... i pozostała mi tylko blizna:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ania Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 a czy moze mi sie cos stac jesli skura mi zejdzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi