Gość Pech Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Muszę osunąć przepuklinę po operacyjną po usunięciu pęcherzyka żółciowego który z tych zabiegów jest jest bardziej skomplikowany i bezpieczniejszy dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zabieg zależy od wielkości przepukliny, umiejscowienia, jakości powłok brzusznych, doświadczenia ośrodka w którym Pan będzie operowany i chirurga, a także dostępnego materiału w szpitalu. Trudno mi cokolwiek więcej napisać bez badania. Często decyzje podejmuje się dopiero na sali operacyjnej w czasie zabiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pech Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 przepuklina jest wielkości pięści jak często występują zgony przy zabiegach planowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Przy zabiegach planowych, gdy pacjent nie jest obciążony schorzeniami serca, płuc lub nerek prawdopodobieństwo wystąpienia zgonu jest praktycznie zerowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pech Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 mam arytmie biorę opakorden dodatkowo afobam ale przy pierwszej operacji już brałem te leki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi