Gość Piter Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Witam, trzy dni temu przeszedłem zabieg obrzezania całkowitego prywatnie w Warszawie - cena, to 1300zł. Powód - lekka stulejka. Poprosiłem Pana Dr o obrzezanie typu High&Tight (z usunięciem wędzidełka). Pan Dr powiedział, że nie ma problemu. Po zabiegu, podczas prezentowania wyniku zabiegu poinformował mnie, że w stanie spoczynku skórka może/będzie minimalnie nachodzić na żołądź, gdyż jeśli usunąłby więcej skóry, mogłoby się okazać, że w stanie wzwodu będzie jej po prostu za mało. Tu pojawia się moje pytanie - czy jest to obrzezanie typu High&Tight? W internecie można spotkać wiele zdjęć penisów obrzezanych H&T, które w stanie spoczynku posiadają rozciągniętą, niepomarszczoną skórę podczas spoczynku (aż czasami dziwię się, skąd bierze się skóra w trakcie zwodu - aż takie rozciągnięcie?). Wydaje mi się, że jeśli skóra chociażby minimalnie zachodzi na żołądź w stanie spoczynku, musiało jej zostać na tyle dużo, że nie będzie ona napięta w stanie wzwodu (co charakteryzuje obrzezanie typu H&T - i o co prosiłem Pana Dr.), prawda? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SADSA Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 przy obrzezaniu calkowitym zawsze w spoczynku zaladz jest calkowicie odslonieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi