Gość MAriusz Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Witam ! Mam pytanie . w zasadzie podejrzenie też Boli mnie *grzyb* , prące w pierścieniu w którym powstaje mastka , jest on dość siny minimalnie bardziej niz byl kiedyś , na dodatek mam czerwone ujscie cewki moczowej , nie swędzi mnie tylko przy dotykaniu . - Czy moze to być zapalenie grzybiczne prącia? ?( nie wiem jak to sie fachowo nazywa ) . - Czy zapach mastki zawsze jest taki nie przyjemny? dziękuje pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Darek Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 No wiesz ja tez mam taki problem PRawie !. Gdy opciagam penisa rak ze widac cewke moczowo to on jest w takim czerwnym kolko a gdy dotykam zloedzia to Boli: labo piecze nie wiem :D napletek daje mi sie obciagnoc tylko do to ze widac cewke CZY TO NORMALNE ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zobacz choroby penisa, napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Johnny Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Jeśli to stulejka (zwężenie ujścia napletka) mogą pomóc ćwiczenia. Kiedyś miałem podobny problem, ale właśnie ćwiczeniami się go pozbyłem. Gdybyś chciał o coś zapytać możesz pisać na maila : johnny15025@gmail.com Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi