Gość Jarosław Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Proszę o interpretację mojego wyniku: Odwodnienie i niewielka tylna wypuklina krążka m-k L4/L5,modelująca worek oponowy i wpuklająca się do otworów m-k dododatkowo z bardzo drobną ogniskową protruzją jądra miażdżystego do pozakanałowej części lewego otworu m-k L4/L5.. Odwodnienie krążka m-k L5/S1 z drobną ogniskową przepukliną jądra miażdżystego do prawego zachyłka bocznego kanału kręgowego oraz z dyskretną protruzją jądra miażdżystego tego krążka m-m w kierunku lewego zachyłka bocznego kanału kręgowego z dość wąskimi otworami m-k L5/S1. Poza tym kręgosłup lędźwiowo-krzyżowy w normie,Stożek rdzenia w normie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafał Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Proszę o kontakt osoby po zabiegu operacyjnym usunięcia przepukliny na odcinku lędźwiowym przeprowadzone w szpitalu ortopedyczno-rehabilitacyjnym w Zakopanem szpital uniwersytecki przez prof. dr hab. Daniela Zarzyckiego. Proszę o opinie osób tam operowanych ponieważ, mam być tam operowany i mam stracha*) czy ktoś miał jakieś komplikacje? Czy miał wszczepiane implanty? Proszę o odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarosław Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Panie doktorze proszę o odpowiedź,gdyż mam bardzo odległy termin wizyty i nie mam pojęcia co mi dolega. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość j. Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 A może ktoś z Was ma podobne dolegliwości,proszę napiszcie coś na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi